Om oss

Stavnem & Vigrestad AS ble etablert av Edvin Stavnem & Harald Vigrestad i 1987 som et utførende entreprenørfirma. I startfasen var hovedvirksomhetene graving, betong og tømrerarbeid. I dag har vi kunder over hele Norge, men hovedområdet er Rogaland.

I 1992 ble en tomt kjøpt i Industrigata 10 på Vigrestad og et nytt bygg med kontor og byggevare-butikk ble etablert. Tre år senere ble et tilbygg etablert som skulle ha funksjon som lager og bearbeiding av armeringsjern. Frem til den tid var det lagerført armering utendørs, også alt arbeid med armering med kapp og bøy.

År 2000 ble et nytt bygg etablert, for å kunne bearbeide både armeringsjern & stålbjelker innendørs. Dette var en direkte følge av at Stavnem & Vigrestad AS kunne satse mer på salg og levering av armerings artikler, stålbjelker med mer til det profesjonelle markedet.

År 2014 ble nytt bygg reist. Det nye lageret inneholder kun armeringsjern og matter, og en ny 3D maskin som bearbeider armering på  8, 10, 12 og 16mm.

År 2019 reiste vi et til bygg for å kunne produsere lange lengder stål sperr og gittersperr til landbruk og industrien.

År 2021 satte vi opp et nytt lagerbygg for å utvide vårt lager for å lettere kunne  imøtekomme kundene sine ønsker om stålprodukter. Stor fordel med og ha store lager lokalt for oss og kundene våre

Stavnem & Vigrestad AS har vokst stødig fra dag én og er en av det største aktørene i bransjen i dag. Vi står klare med åpne armer for å møte morgendagens utfordringer.